NSPV in unieke samenwerking met Studio 100!

Studio 100 presenteert vanaf oktober 2018 de spektakel-musical 40-45.

Een ongeziene voorstelling met 8 bewegende tribunes, rondrijdend decor en tal van spektakels die we jullie willen laten ontdekken. Topacteurs als Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Nathalie Meskens, Lucas Van den Eynde, Clara Cleymans en Herbert Flack nemen jullie mee naar Antwerpen anno 1940.

Dit unieke spektakel gaat door te Puurs op 26/01/2019 om 13.30u in een zelf gebouwde locatie van Studio 100.

Het NSPV biedt U, jullie familieleden, vrienden en sympathisanten, de mogelijkheid aan om deze unieke belevenis te ervaren aan een sterk verlaagde prijs! Maar dit kan alleen als we met onze organisatie 1662 tickets kunnen aantikken.

Reageer daarom voor 15/03/2018 op dit schitterend voorstel met het aantal tickets dat je wil aankopen.  Wij houden uiteraard rekening met de voorinschrijving!

Van zodra we 1662 aantikken met de voorinschrijving, gaan we van start met de officiële verkoop van de tickets.

Voor 'the happy few' is er een bijzondere verrassing. U maakt kans op een unieke rondleiding achter de schermen. Kom kijken naar de grootste productie die België ooit heeft gekend. Maak persoonlijk kennis met de acteurs en zie hoe de decorstukken bewegen! Een once in a lifetime ervaring!

Reageer snel want op = op!

Prijzen

Cat 1: 58 EURO + 2 euro administratiekost
Cat 2: 48 EURO + 2 euro administratiekost
Cat 3: 38 EURO + 2 euro administratiekost

Zaal

Het Verhaal

4045 Het Verhaal

Na het overdonderend succes van de spektakel-musical 14-18, komt Studio 100 nu met een opvolger: de spektakel-musical 40-45. Deze musical 40-45 belooft zo spectaculair te worden als zijn voorganger en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien voor 2018, exact 100 jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog én het moment waarop helaas de kiem voor de Tweede Wereldoorlog werd gelegd.

Gert Verhulst: “335.000 mensen kwamen kijken naar 14-18. Het was overweldigend. Avond na avond staande ovaties, ontelbare positieve reacties van ontroerde toeschouwers. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze nieuwe musical een verhaal gaan vertellen dat minstens zo aangrijpend is, maar tegelijkertijd toch helemaal anders.”

Verhaal en concept:

Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog.
Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren.
Ze groeien op in een warm nest.
De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken.
Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin.
Ook in het gezin van Staf en Louis...

Cast