Op 31/01/2020  heeft NSPV Afdeling OUDENAARDE haar jaarlijkse infonamiddag te Eine gehouden.

Hierbij hadden we o.a. HCP Tom De Saveur (Directeur Generaal van het Administratief Technisch Secretariaat -ATS- van Binnenlandse Zaken) uitgenodigd doch door een last-minute verontschuldiging (crisisvergadering) hebben we ons programma enigszins moeten aanpassen. Ondanks deze tegenslag zijn we er toch in geslaagd om een gevarieerd en boeiend programma aan onze leden aan te bieden.

De afdelingsvoorzitter heeft  de aanwezigen verwelkomd waarbij hij een voorstelling heeft gedaan van de werking van de afdeling Oudenaarde.

Vooraleer onze Provinciale voorzitter, Koen Anraed, het woord heeft genomen en een kleine toelichting heeft gegeven over het incident van de representativiteit hebben wij Georges Piens in de bloemetjes gezet. Georges is dit jaar 50 jaar vaandeldrager voor het NSPV !

Hierna heeft onze huisjurist Dominique Defrance het woord genomen en een toelichting gegeven over de rechtsbijstand, arbeidsongevallen… Daarnaast heeft hij de toekomstvisie van Cover uiteen gezet.

Na de pauze werd de visie van het NSPV op het fusieverhaal toegelicht.

Onze nationale voorzitter Carlo Medo en onze vaste afgevaardigde voor de provincie Oost-Vlaanderen Rudi Moerman hebben het wettelijk kader en onze visie in kader van een fusie toegelicht.

We zijn geëindigd met een woord van de nationale voorzitter Carlo Medo. Hier heeft hij items zoals Navap, Smartphone, kledij … aangehaald.

Wij hebben zeker onze oprustgestelden niet vergeten en hen hebben wij een kaartnamiddag aangeboden.

Na deze boeiende infonamiddag hebben wij onze leden nog een hapje aangeboden waarbij kon nagepraat worden.

Ik wens iedereen te bedanken voor zijn aanwezigheid en wij zien jullie graag volgend jaar terug.

U kan enkele foto's van de infonamiddag bekijken via deze link: https://www.facebook.com/nspvovl/infonamiddagoudenaarde2020

 

Met vriendelijke groeten,

Johan Van den Heuvel  

Afdelingsvoorzitter NSPV Afdeling Oudenaarde